29 novembre, 2013
1ª ASSAMBLEA ORDINARIA 07 NOVEMBRE 2013
Sense categoria

Ampa Escola Ciutat d’Alba

 

Curs 2013-14 1ª ACTA ASSAMBLEA ORDINÀRIA

 

Data: 07/11/2013, a les 20.00 h

Assistents: Sergi Pina Vallespin, Xavier Bonet Peitx, Rebecca Martín, Natalia Gómez, Karin Herbolzheimer, Cristina García, Oriol Jorba, Carlos Franganillo, Rosa Bou, Nuria Uson, Adrian Pérez, Plamena Bojkova, Vika Kleiman, J.Joaquin Savall, Inga Teixidor, Marta Quer, Silvia Güell, Leire Miñambres, Maia Querol, Mabelle Morell, Laura Bastida, Carles Ferrer, Meritxell Torregrosa, Salvatore de Rosa, Núria Pros, Alfons Trigas, Carles Diego, Mónica Gónzalez, Sergi Cantos, Patricia Paladini, Míriam Secall, Santi Borras, Roger Noguera, Agatha Estera, Gemma Cera, Mireia Condom, Laura Gussinyer, Gabriela Rosales, Sofie Vandereycken, Cristina Viñallonga, Betlem Mongrell, Rosa Quesada, Rosa Moreno, Margarita Rodriguez, Carol Gracía, Judith Güell. S’excusa la Secretaria de l’Ampa : Ana Blasco Modera : La presidenta de l’Ampa Margarita Rodriguez
 
ACTA :
En primer lloc saludem i fem presentació d’Amadeu Pi, president de l’Ampa de l’Escola Pi d’en Xandri. Que ve com a convidat tal i com es va quedar que s’aniria fent una assistència rotativa a l’ultima reunió d’Ampes (16/10/13). Ens presentem pels pares nous de l’escola i als pares que hi ha de P3, s’els hi diu que assitirem a la reunió pedagógica.
 
Seguidament es fa lectura de l’acta anterior corresponen a l’anterior assamblea i s’aprova per unanimitat.
 
Llegida per Judith Güell. Hi han problemes per poder obrir el pendrive i presentar les comptes, però finalment s’aconsegueix obrir algun arxiu i la Carol fa explicació de com va anar el sopar de fi de curs, que aquest any va haber 406,20 € de benefici, que no és gaire, però tenint en compte que es varen convidar als mestres i els altres anys ha estat deficitari, és ja un pas. Alguns pares diuen que el lloguer de les taules i cadires és molt car, si no hi ha un altre manera de fer-ho, com buscant al banc de pares, o un altre via. Marga demana que no allarguem aquest tema doncs hem de plegar a les 22.00 h i hi han molts temes a tractar. La idea bàsica és que hem tingut beneficis i hem millorat la relació entre l’Escola i l’Ampa. Hi ha dos pares que fan constar que realment la festa va ser un éxit i el menjar va ser tot un encert, que no els importaria tornar-lo a repatir. Carol continua amb el pressupost 2013-14. Ens resulta impossible obrir l’arxiu del balanç, demanem disculpes i ho deixem aplaçat per la propera assamblea. Biblioteca demana si és possible que els diners obtinguts de la venda de llibres de 2ª ma, a la festa de la primavera, es poden reeinvertir en el pressupost dins de biblioteca. S’estudiara el cas i és donara resposta. Carol explica l’estafa de la que me sigut objecta, amb els 3 rebuts d’uns 100 € cada un, que ens han passat de la seguretat social i no hem estat a temps de retornar, però que si hem denunciat.
 
A continuació donem les dates de les següents Assambleas, que seràn:
 • Dijous 06 de Febrer de 2014 a les 20.00 h
 • Dijous 08 de Maig de 2014 a les 20.00 h

Anuncis Breus:

 • Restabliment de la Piscina al migdia dels cursos de 1er de primària.
 • Aportació de Material d’Informàtica a les aules.
 • Compra de 4 Tendalls-Parasol pels patis.
 • Represa de Reunions Delegats i Escola / i Coordinadors i Escola.
 
COMISSIÓ MENJADOR. Presenta Sofie Vandereycken
Explica que son 3 persones a la comissió i que necesitarien més persones. El que fan és revissar els menús amb Vostre Cuina. Fan seguiment del espai de migdia, també dels tallers i els monitors. Tot i que hi ha un monitor més creuen que n’hi hauria d’haver un altre, que aquest any no hi ha el monitor que parlava amb els nens amb anglès. Hi ha unes mares de 3er, que diuen que ellas ho varen preguntar a la reunió pedagógica i els hi van dir que si. Sembla ser que hi hagut canvis de monitors, i si va començar un, però ja no hi es. Que si que hi ha un a infantil. Trimestralment es fan visites al espai de migdia, que fins ara son favorables. Es demana que els menús es pengin amb anterioritat. S’explica que s’estaba refent la web. Marga fa un incís per explicar que si hi ha interes en que ens visiti una Nutricionista, es podria fer sempre que hi hagui quorum. I també aprofita per explicar el tema del canvi del berenar perl l’esmorçar, que tot i haver-se fet una votació en l’ultima assamblea, el canvi havia estat per un tema esducatiu i de poder aprofitar millor les hores lectives a l’escola. Surten 2 voluntaris, Plamena Bojkova de P3 i Sergi Cantos de P4.
 
COMISSIÓ EXTRAESCOLARS.
Cristina García els excusa per que no han pogut assistir cap dels 2. I que necessiten més personal perque no saben si podran mantenir el ritme que porten. Marga demana si hi ha alguna pregunta intentarà donar resposta, i Rebecca Martín demana per l’extraescolar de piscina que s’ha deixat de fer. Sembla ser que degut a la crisis no hi ha hagut prous nens per fer de la piscina una activitat rentable i per aixó no es pot fer. S’esta estudiant de cara a l’any vinent de poder-ho fer juntament amb l’escola Turó de Can Mates. Surt una valenta mare de P3, Mabelle Morell, com a voluntaria per la comissió.
 
COMISSIÓ INFORMÀTICA/BLOG. Presenten Rosa Quesada, Inga Teixidor i Gemma Cera
Han fet un rentat de cara a la web, per que sigui més moderna, intuitiva i fàcil d’utilitzar. L’intenció es que tota l’informació de l’escola passi x la web i quan hi haguin notícies noves rebem un newsletter per avisar-nos. En aquets web hi ha un blog per tenir encara més informació i les diferents comissions han d’alimentar també aquest blog. Per dubtes hi ha un tutorial que explica com treballar-hi i si no ens en surtim enviar un mail a la comissió.
 
COMISSIÓ FESTES. Presenta Gabriela Rosales
Aquesta comissió organitza festes propies i també col.labora amb algunes de les que fa l’escola.
 • Festa de Benvinguda. És una festa pròpia i l’objectiu és donar la benvinguda als nous pares, mares i mestres.
 • Festa de la Castanyada. És una festa de l’escola on hi col.laborem i molt, fent el conte contes, Obra de teatre, torrada de castanyes i castanyeres.
 • Santa Cécilia. Festivitat de l’escola, la porta el mestre de música, el Lluís i es demana la col.laboració dels pares que saben tocar algun instrument.
 • Festa Primavera. Es una festa nostre, dels pares, que porta molta feina, i esta feta i pensada pels nens. Aquest any serà el dissabte 15 de Març.
 • Sant Jordi. Fem un obre de teatre. I la comissió de Biblioteca fa el conte contes i venta de llibres de 2ª ma.
 • Festa de Fí de Curs. Aquesta és una festa familiar de despedida del curs. 

Tot aixó evidentment porta molta feina hi harà mateix son 3 persones només a la comissió per tant necessiten més persones. Surten 2 voluntaris que son : Cristina viñallonga y Santi Borras.

 
COMISSIÓ BIBLIOTECA. Presenta Mireia Condom
Finalment desprès de 4 anys d’anar-hi darrera s’obrirà la biblioteca com a sala d’estudis. En principi va molt dirigit a nens i nenes de cicle mitjà i superior, els pares haurien de signar una carta per autoritzar a que els seus fills es quedin a fer deures a la biblioteca. Serià de dilluns a dijous de 16.30 a 17.30. Estarà controlat per Belén de Vostre Cuina. S’estan preparant la normativa d’us de la Biblioteca, ho esta fent Jordi Gonzalez, mestra de 4rt. Un altre novetat és que hi ha una persona que és del Vostre Cuina catalogant els llibres. S’ha demanat a l’escola una part del pressupost per agafar aquesta persona. Si tot va molt bé a finals d’aquest trimestre podria començar a funcionar el préstec. S’ofereix com a voluntària a temps parcial Gemma.
 
COMISSIÓ GROGA. Presenta Judith Güell
Vol deixar molt clar que encara que la línea sigui molt fina, dins d’aquesta comissió no te res a veure amb política ni amb defensar els drets laborals dels mestres que ja ho fan ells sols, com la resta que també patim retallades. La defensa és per l’educació pública de qualitat, per l’ensenyament dels nostres nens i nenes, i en contra de la l’Omce, que és una llei que va molt més enllà de la nostre llengua catalana, com el fet de que un nen als 13 anys hagi de decidir cap a on va el seu futur de forma irrevocable, la reducció de beques, encariment de les taxes de la universitat, el que, el com i de quina manera de l’ensenyament ho decidiran des de Madrid, el consell escolar serà un òrgan merament consultiu, no decidirà res, ….. . Per tot això i més, mostrem la nostre disconformitat amb el dimecres groc, posant-nos la samarreta groga del SOS. Dimecres 13, dijous 14 i divendres 15 hi haurà les taules per qui vulgui demanar una samarreta a 3 €. I estem pensant en fer un intercanvi de samarretes que hagin quedat petites.
 
COMISSIÓ ESCAMPA. Presenta Rosa Moreno
Van nèxia l’any passat. Preparen 2 sortides l’any per totes les famílies de l’escola, una és per la tardor i l’altre a la primavera. La d’aquest any de la tardor serà el 15 de desembre al Puig d’Olorda. Anirem caminant des de Molins de rei fins al Puig. Per les famílies que tenen menuts podran anar directament a la zona de picnic que hi ha allà mateix i s’accedeix amb cotxe. Per la sortida de primavera s’està pensant amb anar per la zona del Montseny i fer acampada lliura.
 
ROBER SOLIDARI. Presenta Vika Kleiman
Estarà situat a la sala de màquines de l’escola. Es necessita un armari. I el projecta es basa en un intercanvi de roba. Ho hauria de posar en marxa la Vika, però ara mateix es troba desbordada i no es veu capaç de fer-ho bé. Anem molt malament de temps però es pregunta per si hi haurà loteria aquest any. Marga excusa a Javier Asensió que no ha pogut venir i respon que si que ni haurà.
 
Acaba la reunió a les 22.00 h.
Descàrregues

 
octubre 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Novetats

C/Pere Ferrer, 5, 08195 Sant Cugat del Vallès - 93.576.40.33 - a8064118@xtec.cat
Política de Cookies   Avis Legal