Treball en xarxa
Per assolir els objectius de l’AMPA/AFAS volem estar coordinats amb altres AMPA/AFAS de la nostra ciutat i, també, amb totes les del territori. Per això estem molt presents en la Coordinadora d’AMPA de Sant Cugat (CASC) i som socis de la Federació d’AMPA de Catalunya (FAPAC).

CASC

És l’entitat que agrupa representants de totes les associacions de mares i pares de l’escola pública del nostre municipi, amb l’objectiu principal de concentrar tots els esforços per a la millora de l’ensenyament públic aquí, a la nostra ciutat. Esdevé una interlocutora vàlida amb l’Administració Pública en matèria d’ensenyament dóna, suport a les diferents AMPA/AFAS pel desenvolupament de les seves actuacions i també fa algunes activitats pròpies relacionades amb l’ensenyament.

Ens reunim un cop al mes i participem de les decisions i actuacions de la CASC. El curs 2015-16 hem aconseguit, per exemple, la cessió de taules i cadires per part de l’Ajuntament per les festes de final de curs de les escoles i hem estat molt presents en la lluita contra l’Acord Marc de menjadors escolars.

http://coordinadorasc.org/

FAPAC

La FAPAC és la federació d’AMPA de Catalunya que té associades més de 2.000 Associacions de Mares i Pares d’Alumnes. La seva missió és reforçar i defensar una educació pública de qualitat, catalana, laica, equitativa, integradora, inclusiva, gratuïta, democràtica i coeducativa. Presta alguns serveis a les AMPA/AFAS, com ara formació, assessoria, assegurances, … etc, és un agent d’influència social i política en matèria d’ensenyament i fomenta el treball en xarxa de les associacions federades.

La nostra escola paga una quota anual a la FAPAC de 370,65€.

http://www.fapac.cat/

Descàrregues
C/Pere Ferrer, 5, 08195 Sant Cugat del Vallès - 93.576.40.33 - a8064118@xtec.cat
Política de Cookies   Avis Legal