Treball en xarxa
Per assolir els objectius de l’AMPA volem estar coordinats amb altres AMPA de la nostra ciutat i, també, amb totes les del territori. Per això estem molt presents en la Coordinadora d’AMPA de Sant Cugat (CASC) i som socis de la Federació d’AMPA de Catalunya (FAPAC).

CASC

És l’entitat que agrupa representants de totes les associacions de mares i pares de l’escola pública del nostre municipi, amb l’objectiu principal de concentrar tots els esforços per a la millora de l’ensenyament públic aquí, a la nostra ciutat. Esdevé una interlocutora vàlida amb l’Administració Pública en matèria d’ensenyament dóna, suport a les diferents AMPA/AFAS pel desenvolupament de les seves actuacions i també fa algunes activitats pròpies relacionades amb l’ensenyament.

Ens reunim un cop al mes i participem de les decisions i actuacions de la CASC. El curs 2015-16 hem aconseguit, per exemple, la cessió de taules i cadires per part de l’Ajuntament per les festes de final de curs de les escoles i hem estat molt presents en la lluita contra l’Acord Marc de menjadors escolars.

http://coordinadorasc.org/

FAPAC

La FAPAC és la federació d’AMPA de Catalunya que té associades més de 2.000 Associacions de Mares i Pares d’Alumnes. La seva missió és reforçar i defensar una educació pública de qualitat, catalana, laica, equitativa, integradora, inclusiva, gratuïta, democràtica i coeducativa. Presta alguns serveis a les AMPA, com ara formació, assessoria, assegurances, … etc, és un agent d’influència social i política en matèria d’ensenyament i fomenta el treball en xarxa de les associacions federades.

La nostra escola paga una quota anual a la FAPAC de 370,65€.

http://www.fapac.cat/

Descàrregues
C/Pere Ferrer, 5, 08195 Sant Cugat del Vallès - 93.576.40.33 - a8064118@xtec.cat
Política de Cookies   Avis Legal