23 abril, 2014
La Escola Ciutat D’ Alba al Tot Sant Cugat
Sense categoria

Desde la comisión del ARMARi  del AMPA, hemos enviado un artículo al tot sant cugat (texto debajo) para dar visibilidad a un proyecto de la Escola Ciutat D’ Alba

Y se ha publicado un comentario en el Tot Sant Cugat

pincha aquí:

 

 

http://www.totsantcugat.cat/ca/notices/2014/04/l-escola-ciutat-d-alba-promou-l-intercanvi-de-roba-entre-families-20349.php

Des de l´AMPA de l´Escola Ciutat D´Alba neix el projecte “ARMARI”.

Un projecte que reuneix dues idees en una mateixa via d’acció.

Fomentar el consum responsable a través de l’intercanvi de roba infantil i a la vegada donar suport a la comunitat a través l’exercici solidari.

En una època de dificultats econòmiques com la que es viu en aquest moment a Catalunya i a Espanya es mostra com una proposta a valorar.

L´Escola ofereix un espai dins de les seves instal.lacions en el que a través d´una estructura mínima, s´ofereix la roba que és donada per les mateixes famílies de l´escola.

S’entreguen i es reben kits de roba que ja no és útil a causa del canvi de talla dels nens, que estigui en un estat que es pugui donar i pugui ser reutilitzada per una altra família. El canvi de talla succeeix a tal velocitat que la roba moltes vegades està quasi nova.

El projecte funciona amb voluntaris -pares i mares de la mateixa escola- que un cop per setmana reben la roba i ofereixen ajuda a qui ve a recollir peces de roba per emportar-se.

El projecte, sense ànim de lucre, té bona acollida dins la comunitat de l’Escola Ciutat d’Alba; activant la cultura de la reutilització de roba, trencant el mite que tot allò que ja està usat és lleig i vell.

Els diners recaudats (les famílies que recullen roba sensa donar packs-kits?, paguen la voluntat o bé un preu simbòlic de 1 a 3 euros) seran reinvertits en el mateix projecte per algun curset senzill com aprendre a fer baixos, tallar bates o d´altres tècniques de costura senzilles; o si es dóna el cas, comprar una màquina de cosir que pogués ser utilitzada per les famílies de l´escola.

Per qualsevol consulta escriure a: armari@escolaciutatdalba.cat

Vika Kleiman -coordinadora del projecte Armari. AMPA Escola Ciutat d´Alba-


 

Descàrregues

 
gener 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Novetats

C/Pere Ferrer, 5, 08195 Sant Cugat del Vallès - 93.576.40.33 - a8064118@xtec.cat
Política de Cookies   Avis Legal