19 novembre, 2020
Seguim transformant! Projectes en marxa!
AFA / Butlletí / Escola / Notícies
Des de l'Afa som conscients que l’excepcionalitat d'aquest curs, no ens permeten l'accés al centre, malauradament.
L’Ampliació del menjador, la millora del pati i la peatonalització del carrer Pere Ferrer, son projectes que vàrem començar el curs passat i que segueixen vius! Ens apropem a vosaltres amb un recull de fotografies i una breu explicació de l’estat de les diferents propostes!

L’ Ampliació del menjador de l’escola segueix en marxa!
Com ja sabeu, fa anys que l’AFA i l’Escola reclamaven millores al menjador i a la cuina del Ciutat d’Alba, per poder dinar en dos torns i millorar així la qualitat de l’estona de dinar i posterior, i la comoditat i tranquil·litat a l’hora de treballar a la cuina. Els darrers dos anys n’hem anat parlant a les assemblees i finalment es va comunicar que les obres començaven a finals d’estiu!
Aquí teniu un recull de l’estat d’aquestes. La previsió inicial, i que de moment no han contradit, és tenir cuina nova per les vacances de Nadal, poder fer el trasllat aleshores i començar l’ampliació del menjador, sense que el dia a dia de l’espai migdia es veig afectat.
Felicitats famílies, en breu estrenem cuina i menjador, entre totes ha estat possible!
La peatonalització ben aviat
El projecte de peatonalització del carrer Pere Ferrer, impulsat des de la Comissió de Mobilitat de l’AFA i amb el suport de l’escola, era una realitat  aprovada i  en procés d’execució, quan la pandemia  va fer acte de presència i ho va trastocar tot.
Les obres d’adequació s’havien iniciat i durant el mes de març s’havien d’intensificar per poder estrenar el nou espai en començar el trercer trimestre del curs passat.
Les actuacions realitzades llavors són plenament vigents. S’han arrodonit les quatre voreres d’entrada i sortida del carrer per facilitar el pas dels vehicles que utilitzen els dos parkings existents i per tal de poder dirigir la circulació d’aquests i poder mantenir l’espai central del carrer per la peatonalització.
La raó per la qual s’han aturat és la circulació dels camions que actualment estan treballant en les obres d’ampliació del menjador. La previsió és acabar-les aquest mateix any i al gener  reprendre les tasques i actuacions pendents  per tal de fer possible aquest espai tan necessari per l’escola.
Seguim transformant pati.
El projecte de transformació del pati segueix avançant. Després d’una aturada forçada pel confinament, aquest curs reprenem la tasca amb ganes de fer de la nostra escola  un espai més acollidor.
Les circumstàncies actuals fan de l’espai exterior el millor lloc per desenvolupar les activitats escolars. i per això creiem i volem  treballar per un pati més verd i amb més opcions més enllà de les existents, que permeti als nostres infants gaudir-lo més temps i més intensament.
De moment hem estat adequant el pati d’educació infantil per donar resposta a aquesta voluntat i a les necessitats derivades dels nous protocols.
Amb l’empenta i el treball  de l’Anna, responsable de l’hort, i la implicació de mestres i pares, hem posat jardineres mòbils i fixes al llarg del pati. I en pocs dies gaudirem d’un altre sorral.
Seguirem amb noves propostes i el proper repte és el pati de Primària.
Eines amunt !!!
Galeria de fotos
Descàrregues

 
gener 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Novetats

C/Pere Ferrer, 5, 08195 Sant Cugat del Vallès - 93.576.40.33 - a8064118@xtec.cat
Política de Cookies   Avis Legal